Offshore – varmuudella

Leine & Linden osalta vuoden 2015 syksyn messukausi alkaa SPE Offshore Europe -tapahtumassa Aberdeenissa, Skotlannissa 8.–11. syyskuuta.

Hyväksyttyjen toimittajien Achilles-listoihin FPAL ja JQS kuuluva Leine & Linde esittelee kaksi kestävien absoluuttisten ja inkrementaalisten pulssianturien sarjaa, joilla on öljy- ja kaasualan tarvittavat sertifikaatit.

Leine & Lindellä on vuosien kokemus hiili-, teräs- ja kaivosteollisuudesta, ja se tarjoaa tärkeitä ratkaisuja moottoreihin, käyttölaitteisiin, nostureihin ja porauslaitteisiin sekä muihin raskaisiin sovelluksiin. Tämän tietotaidon tuloksena on esimerkiksi kehittynyt ADS-vianmääritysjärjestelmä, jonka sisäänrakennettu vianmääritys yksinkertaistaa vikojen etsintää.

Tänä vuonna Leine & Linde on nimittänyt uuden öljy- ja kaasutoimintojen kansainvälisen asiakkuuspäällikön. Andrew Sullivan toimi aiemmin Norjan valtion puolustusalan yrityksen Nammon vientipäällikkönä.

SPE Offshore Europe 2015

SPE Offshore Europe -tapahtumassa Leine & Linde on yksi Ruotsin osastolla edustavista yrityksistä yhdessä SSAB:n, BLH Nobelin ja muiden kanssa.

Tapahtuman verkkosivuston mukaan konferenssiin ja messuille osallistuu 63 000 ammattilaista yli sadasta maasta.

Vieraile Leine & Linden luona Ruotsin kohtauspaikalla, halli 4, osasto B-81.