DMI-muunnin – jaetut signaalit lisäävät käytettävyyttä

Leine & Linden DMI-muunnin jakaa anturin signaalin niin, että sitä voidaan käyttää rinnakkaisiin toimintoihin. DMI-muuntimella voidaan myös muuntaa signaalitasoja. Se tarjoaa galvaanisen erotuksen tulosignaalille ja kummallekin lähtösignaalille.

DMI-muuntimen avulla yksi anturi voi tuottaa tulosignaalin rinnakkaisille järjestelmille, kuten liikkeenhallinnalle, automaatiolle tai muille halutuille sovelluksille. Se toimii tulosignaalitasoilla RS422 ja HTL, ja jompikumpi tai kummatkin signaalitasot voidaan valita käytettäväksi lähtösignaaliin.

"Tämä tuote korvaa aiemman käyttöliittymämuuntimemme", sanoo Leine & Linden tuoteinsinööri Tobias Lindh. "Se mahdollistaa anturin lähtösignaalien muuntamisen 5 tai 9–30 voltin tasavirraksi käyttäjän tarpeiden mukaan."

DMI-muunnin voidaan asentaa DIN-kiskoon, ja sen määritys on helppoa. Se toimii lämpötiloissa –25...+70° C ja täydentää Leine & Linden nopeuden ja asemoinnin todentamiseen käytettävien kestävien pulssianturien ja lisälaitteiden valikoimaa.