Premium 900-sarja – nyt PROFINET-käyttöliittymälle

Leine & Linden Premium 900 -sarjan absoluuttianturit on tarkoitettu raskaan teollisuuden käyttöön. Sarjan anturit tukevat useita erityyppisiä mekaanisia ja sähköteknisiä liittymiä, ja saatavissa on myös kaksoislähdöllä varustettuja vaihtoehtoja – nyt myös PROFINET-käyttöliittymälle.

900-sarjan PROFINET on saatavissa kaksoislähdöllä sekä absoluuttisia että inkrementaalisia signaaleja varten, ja se tukee monia eri toimintoja sekä kenttäväylätiedonsiirron ja järjestelmien eri käyttöliittymiä.

Pitkä käyttöikä

Sarja tunnetaan hyvästä suorituskyvystään, sillä se kestää vaativia olosuhteita, kuten korkeita lämpötiloja, kosteutta, tärinää ja iskuja. 900-sarjanabsoluuttiantureissa on kaksi kertaa suuremmat laakerit kuin markkinoiden muissa vastaavissa antureissa, ja ne on suunniteltu kestämään pitkään käytössä. Ainutlaatuisen skannausmenetelmän ansiosta kestävyys on huippuluokkaa resoluutiosta ja tarkkuudesta tinkimättä.

Helposti integroitava

900-sarjan monipuoliset absoluuttianturit on varustettu halkaisijaltaan erikokoisilla holkkiakseleilla tai umpinaisilla akseleilla ja niihin on saatavana kartio-, kiila- tai mutterirakenne. Antureihin on saatavissa erityyppisiä liittymiä tarkkojen tietojen siirtämiseksi vaadittuihin järjestelmiin – näiden joukossa PROFINET uusimpana vaihtoehtona. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi EnDat, PROFIBUS, EtherNet/IP™, EtherCAT ja DRIVE-CLiQ.